Kelderverkoop

In de maanden september tot en met mei is de verkoop van gebruikte spullen in de kelder van de kerk open.
Elke donderdagavond van 18:30 – 20:30 uur.

Dinsdagavond kunt u spullen brengen. In overleg kunnen grote hoeveelheden of grote stukken worden opgehaald.

Jaarlijkse rommelmarkt

Eind mei, gelijktijdig met midzomermarkt Dam-Plantageweg: jaarlijkse rommelmarkt met spullen uit grootmoederstijd, verkoop sieraden en hamburgers en veel meer. De kelderverkoop is de hele dag geopend, restaurant in De Damsteen.

Tweede Pinksterdag

Tweede Pinksterdag gemeentedag: fietstocht en BBQ (waar al diverse jaren een kleine 350 gemeenteleden aan deelnemen)

Derde zaterdag in september

Havenfestival, kerk is open, toren beklimmen, markt met diverse kramen waaronder spullen uit grootmoederstijd, sieraden, pannenkoeken en hamburgers eten, restaurant in De Damsteen.

Kerstmarkt

Kerstmarkt in het Macadocentrum; sieradenkraam.

kerststukjes maken en verkopen.