In verband met overheidsmaatregelen vanwege het coronavirus is de Kelderverkoop, tot nadere aankondiging, gesloten.

Kelderverkoop

De Kelderverkoop, waar gebruikte spullen te koop zijn, is geopend elke donderdagavond vanaf het Havenfestival in september tot eind april, van 19.00 tot 20.30 uur.

Elke 1e en 3e week van de maand sieradenverkoop.

In de Stille Week voor Pasen is de kelder van 6 tot 10 april gesloten.

Donderdag 30 april is de laatste koopavond.

Van 1 mei tot 19 september is de Kelderverkoop gesloten.

Goederen voor verkoop kunnen tijdens de openingsperiode zowel op dinsdag- als donderdagavond in de kelder worden afgeleverd. Grote spullen, grote hoeveelheden of een ontruiming kunnen in de openingsperiode op verzoek op dinsdag- of donderdagmorgen worden opgehaald. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jaap Jonker, tel. 06-22993139, e-mail jaap.jonker@hetnet.nl, of Jan Dijkshoorn, tel. 06-27060878, e-mail jandijkshoorn@kpnmail.nl.

Jaarlijkse markt en Kelderverkoop

20 juni, markt met spullen uit grootmoederstijd, verkoop sieraden en hamburgers. De Damsteen is open voor koffie en thee met lekkers, soep en broodjes. Achter de kerk rommelmarkt.

De Kelderverkoop is dan geopend van 9.00 tot 15.00 uur.

Kelderverkoop met het Havenfestival

19 september Havenfestival, markt met spullen uit grootmoederstijd, verkoop sieraden en hamburgers. De Damsteen is open voor koffie en thee met lekkers, soep en broodjes. Achter de kerk rommelmarkt.

De Kelderverkoop is dan geopend van 9.00 tot 15.00 uur.

De kerk is geopend, de toren kan worden beklommen.